A drónok aktuális téma, olyan cégek, mint az Amazon és a Google (a Wing nevű szolgáltatással) dollármilliárdokat fektetnek be ebbe a technológiába. De a drónok évtizedek óta léteznek, és a hadiipar az első olyan terület, ahol rendszeresen megjelentek az égen. A drónok csak a közelmúltban váltak a fogyasztók általános játékává.

Nem csoda, hogy a gyerekeket is lenyűgözi a „repülő autók” gondolata. A drónok nagyszerű játékok gyerekeknek, mert azt az érzést kelti bennük, mintha egy repülőgépet irányítanának. A probléma csak az, hogy a technológia drága és sok tudást igényel. Szerencsére a drónokat a gyerekek képességeihez, de a szülők költségvetéséhez is igazították. A gyerekeknek szánt drónok vagy mini drónok szórakoztató módja annak, hogy a gyerekek elsajátítsák a pilótakészségeket, és felelősséget vállaljanak a tulajdonukért.

Miért alkalmasak a mini drónok gyerekeknek?

Érthető, hogy a szülők gondoskodni akarnak arról, hogy gyermekeik biztonságban és boldogan érezzék magukat szórakozás közben. Ezért nem szabad elfelejteni, hogy a gyermek drónok nem rendelkeznek minden olyan képességgel, mint egy felnőtt drón, még kevésbé a professzionális drónok. Ezenkívül a mini drónok olyan funkciókkal is rendelkeznek, mint az ütközésgátló rendszer, az akadályérzékelés és a gesztusvezérlés. Ezek a funkciók hasznosnak bizonyulnak, amikor a kicsik drónt reptetnek.

A mini drónok piaca gyorsan növekedett az elmúlt években. Számos mini drón kapható a piacon, amelyek a preferenciák és az árkategóriák széles skáláját fedik le. A legnépszerűbb mini drónok közül válogattunk üzletünkben, melyek ideálisak gyerekeknek vagy akár neked is!

Mini drón modellek gyermekek számára

JJRC H56 TaiChi Drón

Két különböző színben és kedvező áron kapható ez a mini drón, tökéletes kezdőknek. Az olyan funkciók, mint a kézi vezérlés, az infravörös akadályérzékelés és a magasság megtartása, biztosak vagyunk abban, hogy ez a modell kiváló játék gyerekeknek. Ezen kívül propellervédelemmel is rendelkezik – így a balesetek nem jelentenek problémát. A móka az, hogy egy pillantással repülhet, egy egyszerű levegőbe dobással.

RH807 Mini drón gyerekeknek

Ez valóban egy kezdő drón. Olyan funkciókkal rendelkezik, mint az önfordulás és a sebességszabályozás, így megfelel a gyerekek igényeinek, amikor kezdők, de akkor is, amikor már tapasztaltabbak lesznek. Beépített LED lámpával rendelkezik, így alkalmas éjszakai repülésre. Mivel az egyik legolcsóbb drón a boltban, jó választás gyerekeknek és szülőknek egyaránt.

E68 Drón

Egyes gyerekeket jobban lenyűgözi a technológia, mint másokat. Kezdetnek ott van az E68 mini drón, sportos kialakítással és kiváló funkciókkal. A drón 4k-s kamerával van felszerelve, így a pilóta rögzítheti a repülést, és csodálatos képeket készíthet a levegőből. A hosszú élettartamú akkumulátorral rendelkező, összecsukható mini drón nagy teljesítményt nyújt kis testben.

Z608 Drón

Bár a Z608 modellt mini drónnak hívjuk, ez sokkal több annál. A legújabb technológiával rendelkezik, 4k-s kettős kamerával, többirányú érzékelőkkel az akadályok elkerülése érdekében, valamint élő közvetítéssel a dedikált mobilalkalmazáson. A „Kövess engem” funkció segít kiváló tartalmak létrehozásában a közösségi hálózatok számára. A drón több mint játék, kezdők és amatőrök által is használható eszköz professzionális tartalmak készítéséhez.

Gyermek drónok széles választéka elérhető webáruházunkban. Függetlenül a pénztárcától, már 3204.07 Forint is találhatsz drónokat, biztosak vagyunk abban, hogy gyermekeid elégedettek lesznek. 24 hónapos garanciát vállalunk minden drónunkra és az általunk forgalmazott drónokkal kompatibilis kiegészítő akkumulátorokra.

Alătură-te listei de așteptare Te vom informa când produsul revine în stoc. Te rugam introdu o adresă de email validă.
X